Lódz szemetes, köztéri szemetes, hulladékgyűjtő

Lódz szemetes

 A Lódz szemetes mahagóni színben, és a Lódz szemetes teakfa színben is rendelhető a kertipad.com weboldalon. Nézze meg rövid videónkat a Youtube csatornánkon. Aktuális ár és készletinfó a kertipad.com weboldalon.

Az Łódź-i hulladékgyűjtő szemetes mahagóni vagy tikfa színben klasszikus stílusban készült. Esztétikus és szilárd felépítése miatt kiválóan alkalmas városi terekre, parkokba és klasszikus épületek közelében történő telepítésre. A Lódz szemetes tökéletesen illeszkedik a Lódz termékcsalád további termékeihez, kültéri, városi padjaihoz. Ezért a teljes Lódz termékpaletta kiválasztásával és felhasználásával biztosak lehetünk abban, hogy érdekes, klasszikus formájú és koherens teret tudunk létrehozni, akár a kertben, akár parkban, tavak folyók vagy egyéb közterületek környezetében. A Lódz szemetes a Lódz öntöttvas acél padok környezetében telepítve segít a terület rendezetten és tisztán tartásában, és az összhang megtartásában.



A  fém színe matt fekete. Hordozható, vagy dűbellel is rögzíthető.
Választható faanyag szín: Mahagóni mahagóni, Teak , a megjelenített színek tájékoztató jellegűek, a képernyő beállításától függően is eltérhetnek a valódi árnyalattól!
Kosz Łódzki

Tartály átmérője 28 cm
Tartály magassága 51 cm
Szemetes magassága 81 cm
Kapacitás 30 liter
Hamutartó igen
Súly                                                                  21 kg
Lódz szemetes


https://kertipad.com/lodz-parki-hulladekgyujto-teakfa-szinben

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

VIKING KÖZTÉRI PAD, KERTI PAD

Bécsi pad, öntöttvas köztéri pad karfával

Kültéri kerékpártároló, köztéri kerékpártámasz