Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program nyertes pályázatok Kerti Pad Kft

 Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program nyertes pályázatok. Figyelem!

A Kerti Pad Kft által forgalmazott termékek, kültéri padok, kültéri asztalok, szemetesek, kerékpártárolók a nyertes pályázatok keretében történő eszközbeszerzésre elszámolható!

KERTIPAD.COM

Kerti pad, köztéri pad kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön szálláshelyéhez illő terméket. Kültéri padok több színben rendelhetőek készletről, illetve gyors, kb.: 2 hetes szállítási idővel. Kínálatunkban megtalálható a klasszikus Öntöttvas pad, és a modern formákat megtestesítő különböző fémvázas Kültéri pad.

Centúrió kerti pad teakfa szín,kültéri pad 

 A kerti padok kül és beltéren is használhatóak. Termékeink sok éves tapasztalattal rendelkező gyártó készíti az E.U.-ban, biztos lehet benne hogy jó minőségű terméket szállítunk, ami tovább emeli a szálláshely megítélését. A kerti padok különböző termékcsaládokhoz tartoznak, így könnyen kombinálható egy stílusban hozzá illő lóca, köztéri szemetes, kültéri asztal vagy kerékpártároló elhelyezéásével.
Mi nem hónapok múlva szállítunk! A jelenlegi igényekhez alkalmazkodva körülbelül 2 hetes szállítási idővel nagyobb mennyiségek esetén is teljesíteni tudjuk megrendelését, amelyet a Kerti Pad Webáruház oldalán várunk.

A Kisfaludy Pályázat nyertesei elszámolhatják.

Egy jól megválasztott szemetessel Ön is szebbé teheti a szálláshely környezetét, most és a jövőben is. Fontos, hogy a szeméttárolót olyan helyre telepítse ahol leginkább ellátja funkcióját!

A szemetes kategóriában parki hulladékgyűjtő, szemetes kosár, szemetes kuka, szemétkosár termékeinket találja. A kerti pad kínálatunkhoz szorosan kapcsolódó, stílusban hozzá illő szemetesek különbőző típusai rendelhetőek. A szemetes kosarak, parkba,közintézményekbe, üzletekbe,parkolókba,buszvárókba, tavak vízpartok,strandok, boltok, hotelek, szállodák területein is telepíthetőek.Spárta szemetes,Lódz szemetes,Miejski szemetes, Vilnius szemetes, Athén szemetes,Szófia szemetes,Genf szemetes,Prága szemetes stb.. 

Kérésével, Kérdésével Keresse Cégünket.

+36705343532

Kerti Pad Kft - kerti pad webshop, webáruház. Kerti pad rendelés.

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

VIKING KÖZTÉRI PAD, KERTI PAD

Bécsi pad, öntöttvas köztéri pad karfával

Kültéri kerékpártároló, köztéri kerékpártámasz