Kerti Padok rendelése online

Kerti Padok rendelése online

A Kertipad.com címen található kerti pad webáruház rövidesen megnyit. 

Sajnos a COVID 19 miatt ez néhány hetet késik, de addig is online rendelés E-mailben lehetséges a weblapon található padok és szemetesek termékeinkből. 

Az oldalon található köztéri szemetesek és kerti padok kínálatát folyamatosan bővítjük. Néhány termék már készleten van. A mintatermékek beszerzése is folyamatos. Nálunk akár 1 darab terméket is rendelhet! Nagyobb mennyiség rendelése esetén díjmentes szállítást biztosítunk, Pl. 8 darab termék rendelése esetén - akár mixben is, díjmentes szállítás biztosított rövid határidővel, egyenesen a Gyártótól a Megrendelőig. 

A padokat használhatják parkban, udvarokban, köztereken, sétányokon, közintézmények környékén, de telepíthetőek vízpartra,hotelek és szállodák területein, várakban, játszótereken, strandokon, üzletek és telephelyek környékén is. Felhasználási területe végtelen, amennyiben szeretne igényes megjelenést környezetének. A padok mellett lócák és szemétgyűjtők forgalmazásával is foglalkozunk, amely egyrészt kiegészíti a padok környezetét, másrészt segít a terület igényes tisztán tartásában. Öntöttvas pad, Kültéri pad, Kültéri lóca, Köztéri szemetes

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

VIKING KÖZTÉRI PAD, KERTI PAD

Bécsi pad, öntöttvas köztéri pad karfával

Kültéri kerékpártároló, köztéri kerékpártámasz