Gladiátor pad fa karfával teakfa színben

Gladiátor pad fa karfával teakfa színben.

Rendelhető a kertipad.com webáruházból. Aktuális ár és készletinformáció a weboldalon a terméklapon látható.

Gladiátor köztéri pad fa karfával teakfa színben is rendelhető.


A készleten levő köztéri padokat, kerti padokat rendelés esetén rövid határidővel tudjuk szállítani, illetve személyesen átvehetőek a cég székhelyén.

https://kertipad.com/gladiator-pad-fa-karfaval-teakfa-szinben



Kerted udvarod egyik ékessége lehet a Gladiator karfás pad. Ki ne szeretne a parkokban, terekben található szép utcabútorok közül egy-két darabot otthonra vagy a telephelyére? A kerti pad nem csak egy dísz, séták és kirándulások alkalmával általában az utcai padokon pihen meg az ember. Ezt az érzést haza is viheti. 
Például egy fárasztó munkanap után Önnek is jól esne a szabadban a friss levegőn leülni, mégis a család közelében maradni? Elolvasni egy újságot, vagy néhány friss bejegyzést a telefonon, leülni és beszélgetni, meginni egy kávét vagy egy sört a szabadban akár egy méretes fa árnyékában? A Gdansk karfás padban nem fog csalódni. Kényelmes, szép és időtálló. A pad tökéletesen alkalmas városi terekre, parkokba, és a saját kertjébe is egyaránt.
Gladiátor pad fa karfával teakfa színben
 
A Gladiátor pad fa kartámasszal egy rendkívül népszerű modell továbbfejlesztése a legújabb kollekciónkból. A kifejezetten fából készült kartámaszok teljesen új formát adnak a Gladiator padnak, és tökéletesen kiegészítik a formatervezést. Ezen felül jelentősen javítják a kerti pad kényelmét és ergonómiájá, az azt használók számára.
Ezt a padot bármilyen környezetben lehet használni, például parkokban, terekben, lakótelepekben illetve kertekben.
Amennyiben Önkormányzat, Kivitelező, Intézmény,  parképítő, vagy csak saját célra szeretne kerti padot, padbeszerzés esetén keresse a Kerti Pad webáruház oldalát.
A lábak színe matt fekete. A talpaknál dűbelezéssel rögzíthető. Karfa nélküli kivitel.
Választható faanyag szín: Teak
A pad szétszerelt állapotban kerül szállításra. Csomagküldés esetén 2 csomagban tudjuk szállítani. A pad összeszerelése egyszerű.
Ławka parkowa Gladiator z podłokietnikiem drewnianym.

Pad hossza 186 cm
Pad szélessége 59 cm
Pad magassága 76 cm
Ülés hossza 170 cm
Ülés szélessége 34 cm
Ülés magassága 44 cm
Súly 36 kg

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

VIKING KÖZTÉRI PAD, KERTI PAD

Bécsi pad, öntöttvas köztéri pad karfával

Kültéri kerékpártároló, köztéri kerékpártámasz